20 jongeren maken samen met het artistieke team van Moving Arts Project een theatervoorstelling over wat jong zijn voor hen betekent. Wat is jouw plek en waar wil je naartoe? Wat vind jij belangrijk? Wat zijn jouw dromen en hoe zorg je ervoor dat die realiteit worden? Waag jij het erop?

De voorstelling WAAG mixt dans, poëzie, bewegingstheater, ruimtelijke vormgeving en toneel. Het decor van de voorstelling is een hobbelig landschap met daarboven een hemeldoek van dromen. De speelvloer werkt als een driedimensionale grafiek die de waarden van de spelers belichaamt. Vinden ze de liefde of geld belangrijk, dan komt daar de vloer omhoog. Kan status ze weinig schelen? Dat is dan een vlak stuk of misschien zelfs een kuil in het landschap. Hoog boven de vloer strekt een doek zich uit met afbeeldingen van dromen en ambities van de spelers.

Op 3 juni gaat WAAG de Voorstelling in première. Op 2 juni kun je de openbare repetitie bijwonen. Check het programma voor alle tijden, data en locaties van de voorstelling.