Blauwdruk bij de Shakespeareclub

Afgelopen 7 weken was ons project BLAUWDRUK met de Huisje-Boompje-Beestje karavaan in de Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid op zoek naar nieuwe vormen van samenleven. Het was een bijzondere reis waarbij we heel veel mensen hebben leren kennen, hun meningen over het huisje-boompje-beestje ideaal hebben verzameld en geexposeerd tijdens ons slotevenement...

Eerste Rit – zaterdag 6 juni

Komende zaterdag op 6 juni gaat de Huisje-Boompje-Beestje Karavaan voor het eerst de straat op. We houden halt op de Lekstraat 13A voor De Berlage. Kom langs om jou afwijkende versie van het Huisje-Boompje-Beestje te delen.

Komende woensdag gaan we voor het eerst de straat op voor Blauwdruk in Amsterdam Zuid

Elke woensdag en zaterdag rijdt de Huisje-Boompje-Beestje Karavaan door de straten van de Rivierenbuurt. Kijk in de agenda waar we halt houden en kom langs.
Kijk hier voor het laatste nieuws over BLAUWdruk.
Kijk hier voor een impressie van de Huisje-Boompje-Beestje Karavaan en meer of die ene foto van jezelf met je eigen BLAUWdruk.
De knalblauwe Huisje-Boompje-Beestje Karavaan rijdt deze zomer door de Rivierenbuurt op zoek naar verhalen en ideeën over het huisje-boompje-beestje ideaal. We parkeren op stoepen en pleinen, rollen ons blauwe gras uit, klappen de tafel naar beneden en zetten stoeltjes neer. We serveren thee met een fijn gesprek maar gaan ook aan de slag. Bouw, schrijf, teken en maak je eigen ontwerp voor (nog) uit te voeren plannen. Samen onderzoeken we het huisje-boompje-beestje ideaal van de toekomst. BLAUWDRUK werkt toe naar een slotevenement met een expositie van het Blauwdrukarchief, talent uit de buurt en meer.