Buurtritueel voor de Transvaal

Buurtritueel voor de Transvaal

Buurtritueel voor de Transvaal

De feestmaand december staat weer op de stoep. Een maand waarin ‘we’ traditioneel van feest naar feest gaan om met onze familie en vrienden samen te zijn. Maar hoe vieren we de maand van de kortste dagen en de langste nachten in onze eigen buurt?

Feesten in deze maand staan steeds meer onder maatschappelijke druk, zoals de Zwarte Pieten discussie; representeren de rituelen en symbolen nog wel wie wij als maatschappij zijn en kan iedereen meevieren?

Wij willen jou uitnodigen om met elkaar opzoek te gaan naar een nieuw ritueel voor de Transvaalbuurt. Wat, waarom en hoe willen we met elkaar vieren in onze buurt?

Ken je mooie voorbeelden van rituelen uit je eigen leven en wil je meedenken over een nieuw ritueel voor de Transvaalbuurt dan nodigen we je graag uit om op 10 november om 19.00 met ons mee te denken. Wij verzorgen een toetje, thee en koffie.

Op zoek naar een nieuw buurtritueel voor de Transvaalbuurt is een onderdeel van de dialoogtafels in de Transvaalbuurt en wordt ondersteund door Stadsdeel Oost.

Details

WANNEER
Woensdag 10 november
19.00 inloop
19.30 begin

WAAR
Tugela85; Tugelaweg 85 1091VN Amsterdam

FACEBOOKEVENT

Aanmelden kan maar hoeft niet via info@movingartsproject.nl of telefonisch 0624-161-800 onder vermelding van naam en aantal.