Deelritueel

DEELritueel Transvaal 2021 – 15:00-17:00uur op het Krugerplein. 

We faciliteren dat alle deelnemers 1,5 meter afstand van elkaar houden. 

December is een maand van lichtjes en samen zijn. Daarom vieren we op 21 december met elkaar dat we buren zijn, en de dagen weer lichter worden. 

Het DEELritueel Transvaal is een samenkomen waarbij je aan je buur kan vertellen hoe fijn je het vindt om samen met hen de straat te delen, maar ook een plek waar je nieuwe verbintenissen legt met nog onbekende buurgenoten.

We koesteren het alledaags contact dat we zo normaal vinden, maar dat eigenlijk heel bijzonder is.

Voorafgaand aan het DEELritueel Transvaal kunnen deelnemers een speciaal DEELritueel-pakketje ophalen in de wijk. Dit bestaat uit een waxinelichtje, lucifer, en de ruimte om een persoonlijke boodschap in te vullen. De deelnemer schrijft een wens op het pakketje en geeft deze aan een buurtgenoot met de uitnodiging om op 21 december naar het Krugerplein te komen.

Tijdens het DEELritueel Transvaal plaatsen we al deze lichtjes in een levend lichtjespatroon, ontwikkeld door beeldend kunstenaar en buurtgenoot Karina Meister. Daarnaast kan je genieten van muziek, gedichten, warme chocolademelk en natuurlijk mooie verbintenissen.

DEELritueel-pakketjes

Wil jij meedoen met het maken van de DEELritueel pakketjes? Graag! Alle hulp is welkom!
Kom langs op donderdag t/m zaterdag van 14:00-17:00 op het Krugerplein. Bij Karima’s caravan kan je dan het vouw-team ondersteunen. Werk je liever thuis? Dan geven we je een ‘DIY DEELritueel kit’ met alle ingrediënten mee, die je terug kan brengen wanneer de pakketjes af zijn, hiervoor mail je naar info@movingsartsproject.nl.

Ophaalpunten: – Krugerplein, Karima’s caravan, donderdag tm zaterdag 14:00-17:00 – Tugela85, studio MAP, tijdens openingstijden

Het DEELritueel Transvaal is ontwikkeld door Moving Arts Project en bewoners uit de Transvaalbuurt en omgeving.

Mede mogelijk gemaakt door

© Moving Arts Project, 2020 | Privacy Statement