#HEIM2019 ✨ De Kleine Prins

Een ontregelend sprookje over samenleven anno nu

Samenleven, we doen het elke dag. Maar hoe precies? Daarover gaat De Kleine Prins.

Van maart t/m juli duikt dit artistiek-sociale onderzoek op 6 locaties de Amsterdamse Transvaalbuurt in. Samen met wijkbewoners en -organisaties, professionals, experts en kunstenaars onderzoeken we wat samenleven betekent.  Dat doen we door de lens van De Kleine Prins, het boek van schrijver Antoine de Sainte-Exupéry. Net als de prins, die van planeet naar planeet trekt, kijken we met open blik en verwondering naar iets wat op het eerste gezicht vanzelfsprekend lijkt.

Dit dynamische onderzoek bestaat onder andere uit workshops, performances, beeldende kunst, lezingen, dialoog en theater. De Kleine Prins is de zesde editie van HEIM in Transvaal, een initiatief van kunstenaarscollectief Moving Arts Project.

De bevindingen uit het hele traject zijn de ingrediënten voor een magische locatietheatervoorstelling op het Krugerplein in Amsterdam op 28, 29, 30 juni en 5, 6, 7 juli 2019.

Bestel je kaarten nu!

De Kleine Prins is een voorstelling in de openlucht. Check de weersvoorspelling en bereid je voor op de weersomstandigheden!

De Kleine Prins – een locatietheatervoorstelling op het Amsterdamse Krugerplein. Over contact, ongemakkelijke vragen en goed bedoeld geploeter. Credits 🎵: Funky Souls by Amarià