HEIM ontPOPt speelt de BAAS gaat in premiere

HEIM ontPOPt speelt de BAAS gaat in premiere

Heim ontpopt speelt DE BAAS

HEIM ontPOPt speelt DE BAAS is een uitdagende theatervoorstelling die op een speelse manier retoriek, politiek en leiderschap bevraagt. Hoe word je gehoord en wie luistert? Hoe lukt het om mensen te overtuigen? De spelers gaan letterlijk en figuurlijk met taal aan de haal en spelen ienemienemutte omdat dat het antwoord op alles kan zijn. In een decor van archiefkisten en microfoons vechten leiders en volgers om spreektijd, twisten de voorzitter en het klasje over orde en probeert een kangoeroe Horton de baas te zijn.

Artistiek team

Concept en uitvoering van HEIM ontPOPt speelt DE BAAS: Janine Toussaint, Noud Verhave en Diane Elshout van Moving Arts Project in nauwe samenwerking met Mariken Bijnen (regie & script), Dorothy Blokland (spelbegeleiding jonge kids), Vernon Chatlein (muziek).

Spelers

Rachelle, Kyomi, Shiva, Uriel, Valentina, Dora, Lois, Antal, Shifra, Abdulkarim, Mohammed, Jetro, Sophia, Sabrina, Mariejean, Bahia, Chanichi, Amir, Sakina.

HEIM ontPOPt speelt DE BAAS wordt mede mogelijk gemaakt door: Stadsdeel Amsterdam Oost, Stichting Madelonia, Theater Oostblok, Filmmuseum Eye, Deltafix

Voorstellingen

TRY-OUT
3 november 2016 17:00
Tugela85; Tugelaweg 85 Amsterdam
Entree: €2,00

PREMIÈRE
5 november 2016 15.30 & 17:30
Theater Oostblok; Sajetplein 39 Amsterdam
Entree: €5,00

FACEBOOKEVENT

Kaarten reserveren kan via deze reserveren@movingartsproject.nl of telefonisch via 0624-161-800 onder vermelding van naam, dag, tijd en het aantal kaarten.