Stagair communicatie

Contactgegevens

Bio

Duizendpoot met stevige communicatie skills Geen formele pitches of verkooppraatjes. Bij Moving Arts Project (MAP) zoeken we mensen die betrokken zijn en willen bijdragen aan kunst toegankelijk maken voor iedereen. Natuurlijk is het mooi meegenomen als je de juiste vaardigheden hebt om ons hierin te ondersteunen. Als stagiair kom jij ons team versterken en krijg je heel wat vrijheid om dat te doen. Van het creëren van content voor onze social media, schrijven van een nieuwbrieven, tot het strategisch meedenken over hoe we MAP positioneren, je krijgt voldoende vrijheid om jouw creativiteit tot uiting te brengen. We zoeken daarom een collega die daar heel blij van wordt.

Wat je zoal mag doen?
+ Het schrijven van (online) berichten en nieuwsbrieven.
+ Creatieve content creeëren voor sociale media.
+ Optimaliseren van de websites.
+ Het mee bedenken van creatieve campagnes.
+ Het mede organiseren van projecten
+ Het genereren van Free Publicity
+ Meedenken over wat we nog meer kunnen doen om zichtbaar te zijn.


Wie jij bent Je bent creatief, ondernemend, gestructureerd en houdt het overzicht. Je bent communicatief sterk zowel mondeling als schriftelijk; daardoor weet je als geen ander hoe je tot een wervende tekst komt. Je krijgt bij ons veel vrijheid en daarom zoeken we een zelfstandige aanpakker, die graag de handen uit de mouwen steekt en creëert.

Wat we graag willen zien:
+ Communicatie of online marketing of iets vergelijkbaars als studie (vak)
+ Vloeiend in Nederlands en Engels
+ Kennis van en liefde voor kunsten
+ Ervaring met Mailchimp (of vergelijkbaar e-mailprogramma)
+ Kennis van web redactie (ervaring met Word Press is een pré)
+ Ervaring met social media en het schrijven van berichten of blogs. + Ervaring met fotografie (Indesign of Photoshop is een pré).

Het team Je werkt nauw samen met onze communicatieadviseur. Zij werkt aan de zichtbaarheid van onze organisatie; het bereik vergroten door onze kunstprojecten te promoten, bepaalt de strategische aanpak en houdt toezicht op het behalen van de gestelde communicatiedoelen. Verder werk je samen met het MAP team dat bestaat uit drie creatieve, ondernemende en gezellige collega’s Noud, Diane en Janine.

Wat je kunt verwachten Moving Arts Project is een kunstenaarscollectief. Met de stad als bron van inspiratie én podium maakt MAP community arts vanuit het hart van de wijk. De projecten zijn urgent, herkenbaar, op straat en vieren de veelzijdigheid van de stad. We zijn een platte organisatie, onze cultuur kenmerkt zich als informeel, toegankelijk en betrokken. We hebben lekkere koffie en thee, lunchen wanneer het kan gezamenlijk op kantoor en er worden regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd. Daarnaast werk je in een inspirerende omgeving omringd door kunstenaars en andere creatievelingen en draag je bij aan impactvolle projecten. Er is een stagevergoeding en je krijgt de kans je culturele netwerk te vergroten.

Interesse? Laat ons op een creatieve manier zien waarom jij geschikt bent voor deze stage. Stuur je motivatie en CV naar info@movingartsproject.nl o.v.v. Stage. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Diane Elshout M: 06-20438929

Mede mogelijk gemaakt door

© Moving Arts Project, 2020 | Privacy Statement