Review
Review
Lees verder
"Wat een waardevolle bijeenkomst. Erg bijzonder om aan de hand van de kunstwerken ideeën over samenleven van verschillende mensen te leren kennen en ze als uitgangspunt te nemen. Smaakt naar meer".
Review
Review
Lees verder
"Wat jullie doen kan niet bestaan, want de samenleving bestaat niet".
Review
Review
Lees verder
"Dit project laat me nadenken over dat dingen niet vanzelfsprekend zijn. De beelden die erbij horen prikkelen mijn fantasie. Echt prachtig!".
Review
Lees verder
"Vrolijk, bevlogen, actueel en bij vlagen hilarisch!"
Review
Lees verder
"Ik herken in de voorstelling veel dingen uit mijn eigen leven".
Review
Lees verder
"Dit was veel natuurlijker gespeeld dan in een theaterzaal".
Review
Review
Lees verder
"Een verscholen stille waarheid, die door de kieren van open deuren binnenwaait en het zijn van de fragiele samenleving blootlegt in haar emotie".
Previous
Next
Waarom Open Deuren

De expositie OPEN DEUREN startte in april van dit jaar in Amsterdam Oost op het Krugerplein. De expositie reist door de stad en was daarna ook te zien in Amsterdam Noord en West.
Vanaf 2 juli tot 20 juli is OPEN DEUREN op het Holendrechtplein in Amsterdam Zuidoost.

OPEN DEUREN bestaat uit drie onderdelen; een mini-museum, een beeldenpark en een voorstelling.
In het paviljoen, dat is opgebouwd uit een decor van OPEN DEUREN, maak je kennis met de leefwereld van 15 huishoudens uit de Transvaalbuurt. Aan de hand van kunstwerken, citaten, tegeltjeswijsheden en geluidsfragmenten ontdek je hun betekenis van samenleven.

Op zaterdag 09 juli is de officiële opening met aansluitend ‘De Grote OPEN DEUREN Show’. Op zondag 10 juli wordt deze opnieuw gespeeld. In deze vrolijke voorstelling vol met spel, dans, muziek en spoken word, neemt MC ‘Is dit kunst of mag het weg?’, je mee in de achtbaan die samenleven heet.
In het ‘Boombeeldenpark’ staan kunstwerken opgesteld, die jou vragen stellen over samenleven. Aan de hand van een (online) formulier kun je deze vragen beantwoorden. Deze informatie wordt verzameld en verwerkt en aan het einde van expositie weer aangeboden aan de beleidsmakers van de stad.

Aan de buitenzijde van het paviljoen vind je data en statistieken. Deze laat het contrast zien tussen beeld en beeldvorming. Met dit alles belooft OPEN DEUREN een rondgang door een kleurrijk landschap van elementen, begrippen, feiten en fictie.

© Moving Arts Project, 2020 | Privacy Statement